Pomoč pri nakupu

Kako nakupovati ?

Za nakup želenega izdelka kliknete na gumb “Dodaj v košarico”. Postopek lahko ponovite z neomejenim številom izdelkom, ki jih želite kupiti. Izbrane izdelke lahko pregledate s klikom na gumb “Prikaži košarico ”ali klikom na ikono košarice desno na vrhu strani. V košarici lahko izdelke dodajate ali odstanjujete. Nakup nadaljujete s klikom na gumb “Naprej na naročilo”.

Ko končate z nakupom kliknete na gumb » Naprej na naročilo«.

Če ste registriran uporabnik, na strani Zaljuček naročila vpišete vaše uporabniško ime ali e- naslov in geslo. Ostali podatki so že shranjeni na strani Moj račun.

Če še niste registriran uporabnik in bi radi to postali, izpolnite zahtevane podatke ter odkljukate izbiro Ustvarite račun in vpišete zahtevane podatke (uporabniško ime in geslo po vaši izbiri).

Nakup izdelkov lahko opravite tudi brez registracije, vendar, če želite poenostaviti nadaljne nakupe in prejemati novosti iz naše ponudbe, priporočamo, da se registrirate. Prijavo na našo pošto lahko kadarkoli odjavite.

Na desni strani obrazca izberete vrsto plačila, spodaj odkljujate, da sprejemate pogoje poslovanja in kliknete na gumb Zaključi nakup.

Po oddaji naročila prejmete obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Če ste ugotovili napako ali ste si premislili, lahko naročilo v roku ene ure še vedno prekličete.

Če naročila ne prekličete, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. V primeru, da katerega od želenih izdelkov trenutno ni na zalogi, vas bomo kontaktirali po elektronski pošti ali telefonu in vam sporočili rok dobave, ki praviloma ni daljši od enega tedna. Če je dobavna doba za vas nesprejemljiva in ne želite čakati, nas o tem obvestite in izdelek bo odstranjen iz naročila oziroma celotno naročilo stornirano.

Ko bo paket odpremljen, ponovno prejmete obvestilo po elektronski pošti.