Spletna trgovina Glorija.si

Se v družini ali v krogu prijateljev in znancev pripravljate na krst, prvo sveto obhajilo, birmo, poroko? Mogoče okrašujete dom? Iščete primerne izdelke za obdaritev najdražjih?  Razmišljate, kaj bi  podarili  domačemu župniku ali prijatelju duhovniku?

Če ste se prepoznali med zgornjimi vprašanji, ste na pravih spletnih straneh.

Glorija.si je spletna trgovina daril ter okrasnih in uporabnih predmetov s krščansko simboliko.

V spletni trgovini Glorija.si lahko izbirate slike in svete ikone ter kipce s podobami Marije, Jezusa, Svete družine, angelov in svetnikov. Na voljo so križi, rožni venci, kropilniki, zapestnice in ogrlice ter drugi  izdelki, s katerimi  lahko obdarite najbližje ob najrazličnejših priložnostih, predvsem ob  krstu, prvem svetem obhajilu, birmi in poroki.

Ponujamo kakovostne artikle, izdelane v Evropski Uniji (Slovenija, Italija), v katerih si tradicija podaja roko z modernimi stili.

Prepričani smo, da vam bodo prispevki na našem blogu pomagali poiskati prave odgovore na vaša vprašanja, vam pomagali pri iskanju naših skupnih  korenin in poživitvi  vere ter vas spodbujali  k osebni rasti.

Osnovna teološka izobrazba, pastoralno delo in pomoč v župniji ter raznovrstno sodelovanje v življenju Cerkve, so prav gotovo jamstvo, da naši prispevki niso v nasprotju z uradnim naukom katoliške Cerkve. Pričakujemo, da boste komentarje, mnenja in izkušnje delili z nami in ostalimi bralci našega bloga.

Spletna trgovina Glorija.si je družinski projekt.  Družinski člani smo se odločili “odkopati svoje talente” in jih deliti z vami. Veselimo se skupnega  sodelovanja.

 

 

Ekipa Glorija.si