Plačilo in dostava

Možnosti plačila

Nakup izdelkov lahko poravnate s plačilom na naš bančni račun ali s plačilom po povzetju.

Če se odločite za plačilo na bančni račun, boste takoj po nakupu prejeli elektronsko sporočilo s povzetkom naročila. Med obdelovanjem naročila vam bomo na e naslov poslali še račun z vsemi podatki za plačilo. Plačilo izvedete z obrazcem UPN (preko e-banke, na pošti ali banki), pošiljko pa vam bomo preko Pošte Slovenije poslali takoj, ko bo plačilo vidno na našem računu.

Kako izpolnite UPN položnico:

Predel PLAČNIK –zgornji del obrazca
Ime in naslov: v polje vpišete vaše ime, priimek in naslov

Koda namena: CMDT – Plačilo blaga/izdelkov
Namen/rok plačila: Plačilo računa št.x (tukaj napišete številko vašega računa)
Predel PREJEMNIK – spodnji del obrazca
Znesek: v polje se vpiše znesek, ki je na računu.
BIC banke prejemnika: KBMASI2X
IBAN: (to je št. našega bančnega računa)

Referenca: SI00-x (namesto x vpišete številko računa)
Naziv: Ana Černe
Naslov: Cankarjeva ul. 22,
Kraj: 5000 Nova Gorica

Če se odločite za plačilo po povzetju, boste pošiljko prejeli preko Pošte Slovenije. Poslali vam jo bomo kot pismo ali paket s storitvijo odkupnina, kar pomeni, da ob prejetju pošiljke znesek nakupa poravnate vašemu poštarju, vsoti pa boste morali dodati še stroške odkupnine po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. V primeru vaše odsotnosti, vam poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim lahko na vaši pošti v roku 15 dni  prevzamete in plačate paket.

Dostava

Izdelke, ki so na zalogi, odpremimo takoj oziroma najkasneje v roku 2 dni od potrjenega naročila. Če je kateri od izdelkov razprodan, vas bomo o tem obvestili in ga skušali dobaviti v najkrajšem možnem času.

Izdelke dostavljamo preko Pošte Slovenije. Paket vam do dostavil vaš lokalni dostavljalec. Če boste takrat odsotni, boste v nabiralnik prejeli  obvestilo o prispelem paketu. Na vaši pošti vas bo paket čakal še 15 dni.

Stroški dostave

Stroški dostave se  razlikujejo glede na izbrano vrsto plačila. Pri plačilu na bančni račun stroški dostave znašajo 3 EUR. Pri plačilu po povzetju gre za dodatno dostavno storitev in stroški znašajo 4,5 EUR. Poleg tega boste Pošti Slovenije morali poravnati še stroške odkupnine. Stroške dostave (brez morebitne storitve odkupnina)  za nakupe nad 50 EUR, krijemo mi.

Stroškom dostave se torej lahko izognete tako, da opravite enkraten nakup v vrednosti vsaj 50 EUR in plačilo izvedete na naš TRR.